Η εταιρία monotiki ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ A.E.B.E με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της στις μονώσεις δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής των μονώσεων από το υπόγειο έως την ταράτσα.

Προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματική μόνωση. Κάνει εφαρμογές σε όλη την Ελλάδα από μικρές μονοκατοικίες έως πολύ μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια έργα. Στον τομέα των μονώσεων περιλαμβάνονται κατασκευές όλων των συστημάτων στεγανοποίησης όπως τοποθέτηση ασφαλτοπάνων και μεμβρανών όλων των τύπων (EPDM, PVC κτλ), ηχομόνωσης, θερμομόνωσης με σπρέι ή έγχυση πολυουρεθάνης, τοποθέτηση ελαφρομπετόν για γέμισμα δαπέδων και δημιουργία ρύσεων σε δώματα, και πυροπροστασίας. Τέλος, κατασκευάζονται βιομηχανικά και αθλητικά δάπεδα, ρητινενέσεις, τσιμεντενέσεις, μανδύες και γενικότερα αποκαταστάσεις κτιρίων.

Στα εξειδικευμένα έργα εντάσσονται οι αποκαταστάσεις beton, λιμνοδεξαμενων, εγκαταστάσεων Χ.Υ.Τ.Α, εγκαταστάσεων παραγωγής Βιοαερίου, στεγανοποίηση τούνελ, θερμομονώσεις πλοίων κλπ., χρησιμοποιώντας μόνιμο, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο κατά DIN CERTCO προσωπικό και σύγχρονες αυτοκινούμενες μονάδες μηχανημάτων μόνωσης.