Η ξηρά δόμηση είναι μια σύγχρονη τεχνική κατασκευής που χρησιμοποιεί προϊόντα υψηλής τεχνολογίας αντί παραδοσιακών υλικών όπως το τσιμέντο, τα τούβλα, η λάσπη κ.λπ. Προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η ευκολία και η ταχύτητα στην εγκατάσταση, η εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, η αντοχή στον χρόνο και η ανθεκτικότητα σε σεισμούς.

Οι επιλογές για ξηρά δόμηση περιλαμβάνουν τη χρήση γυψοσανίδων για την κατασκευή ψευδοροφών, διαχωριστικών τοίχων και για εσωτερικές επενδύσεις εξωτερικών τοίχων, τσιμεντοσανίδων, πλακών ορυκτών ινών, και άλλων προϊόντων υψηλής παραγωγικής τεχνολογίας. Παρέχουν ελαφριά συστήματα δόμησης, εύκολα στην εγκατάσταση τους. Επιπλέον, η ξηρά δόμηση μπορεί να είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον από τις παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής.

Τα πλεονεκτήματα της ξηράς δόμησης περιλαμβάνουν την εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, την αντοχή στον χρόνο και την ανθεκτικότητα σε σεισμούς, καθώς και την ευκολία στην εγκατάσταση και τη συντήρηση. Επιπλέον, η ξηρά δόμηση προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία στον σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική του κτιρίου.

Στα τεχνικά καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε όλα τα συστήματα, προϊόντα και παρελκόμενα των εταιρειών KNAUF, KNAUF INSULATION, RIGIPS και TECHNOGIPS