Οι Έτοιμοι Σοβάδες Knauf είναι το ιδανικό επίχρισμα εσωτερικών χώρων. Δημιουργούν νέες προοπτικές και ανατρέπουν όλους τους συμβατικούς τρόπους σοβατίσματος.
Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό τρόπο σοβατίσματος του οποίου η διαδικασία εφαρμογής προϋποθέτει τρία στάδια (πεταχτό, λάσπωμα, μαρμαρόσκονη) σε διαφορετικές ημέρες, συν το σπατουλάρισμα πριν το βάψιμο, οι Έτοιμοι Σοβάδες Knauf προσφέρουν ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, με μια στρώση, χωρίς σπατουλάρισμα, τελειώνοντας την ίδια ημέρα.

Πρωτοπόρος στην σύγχρονη τεχνική του Σοβά

Η Knauf παράγει τώρα και στην Ελλάδα, στο εργοστάσιο της στον Στάνο Αμφιλοχίας, τους Έτοιμους Σοβάδες εσωτερικών χώρων. Η πρώτη ύλη των Έτοιμων Σοβάδων Knauf προέρχεται από πέτρωμα ορυκτού γύψου υψηλής καθαρότητας, μαρμαρόσκονη επιλεγμένης κοκκομετρίας και κατάλληλα διογκωμένο περλίτη.

Οι Έτοιμοι Σοβάδες Knauf παράγονται και ελέγχονται σύμφωνα με τους Γερμανικούς κανονισμούς DIN I8550 και DIN II68. Η πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία καθώς και οι διαδοχικοί έλεγχοι σε κάθε στάδιο, εξασφαλίζουν σταθερή ποιότητα προϊόντος.
Αυτό σημαίνει ενιαία αναλογία ανάμειξης νερού-Έτοιμου Σοβά που δίνει ομοιομορφία στο χρόνο πήξης του μίγματος και εξαιρετική αντοχή στην τελική σοβατισμένη επιφάνεια.

Εφαρμόζονται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά σε μια μόνο στρώση από το υπόγειο μέχρι την σοφίτα, στη κουζίνα όπως και στο μπάνιο. Έχουν άριστη πρόσφυση πάνω σε όλες τις επιφάνειες τοίχων και οροφών, από τούβλα, σκυρόδεμα, ελαφρότουβλα, τσιμεντόλιθους, μονωτικά υλικά κ.λ.π.