ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

Η εποξειδική αυτή επίστρωση είναι ένα αυτοεπιπεδούμενο, έγχρωμο εποξειδικό σύστημα 2 συστατικών χωρίς διαλύτες. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για χώρους όπου η λεία επιφάνεια είναι απαραίτητη, σε συνδυασμό με πολύ ισχυρές μηχανικές και χημικές αντοχές.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή και στις πιο δύσκολες συνθήκες, όπως είναι η μόνιμη χρήση ζεστού νερού και ατμού για πλύσιμο, αίμα, λάδια, οξειδωτικοί παράγοντες από κατάλοιπα φρούτων ή γαλακτοκομικά προϊόντα καθώς και παράγωγά τους. Επίσης είναι ανθεκτικό στα οξέα (οργανικά και ανόργανα), στα αλκάλια, σε κοινά χημικά, απορρυπαντικά και σε διάφορους διαλύτες. Είναι στεγανό και αντιολισθητικό ακόμα και αν χυθούν λάδια ή γράσα. Η τελική του επιφάνεια μπορεί να είναι είτε λεία, είτε ολισθηρή, ανάλογα με τις απαιτήσεις.

ΧΡΗΣΕΙΣ

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βιομηχανίες τροφίμων ή χημικών, σε φαρμακοβιομηχανίες, γαλακτοβιομηχανίες, νοσοκομεία, τυπογραφεία, super market, κτλ. Επίσης είναι κατάλληλο για αποθηκευτικούς χώρους και για χώρους όπως γκαράζ, πρατήρια βενζίνης, συνεργεία αυτοκινήτων κτλ.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Η κατανάλωση εξαρτάται από την υφή και το πορώδες της επιφάνειας του υποστρώματος. Επίσης εξαρτάται και από τη θερμοκρασία και τη σχετική υγρασία του περιβάλλοντος.

AΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής εφόσον το υλικό διατηρείται σε κλειστά δοχεία σε δροσερό και ξηρό χώρο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Για να το καθαρίσετε χρησιμοποιείστε αλκαλικά σε συνδυασμό με ατμό και ζεστό νερό και καθαρίστε με υψηλή πίεση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δοθεί στην επιφάνεια του υποστρώματος πριν τη χρήση του υλικού. Έτσι οι επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή, χωρίς σκόνες γράσα και άλλες λιπαρές ουσίες. Πιθανά σαθρά στοιχεία πρέπει πρώτα να απομακρυνθούν και στη συνέχεια να γίνει η τοποθέτηση του υλικού. Οι επιφάνειες των εποξειδικών στρώσεων πρέπει απαραιτήτως τις πρώτες 5-6 ώρες να προστατευτούν από την υγρασία. Αν ανάμεσα στην επάλειψη δύο διαδοχικών στρώσεων μεσολαβήσει χρόνος μεγαλύτερος από τον προβλεπόμενο, τότε πρέπει η τελευταία στρώση να καθαριστεί καλά και να τριφτεί η επιφάνεια.

Α. ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

  1. Αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση 2 συστατικών
  2. Έγχρωμη, επαλειφόμενη, εποξειδική επίστρωση 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Για επικάλυψη δαπέδων από σκυρόδεμα ή τσιμεντοκονία.
  3. Αγώγιμη, αυτοεπιπεδούμενη, εποξειδική επίστρωση δαπέδου 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες, για την αντιμετώπιση του στατικού ηλεκτρισμού.
  4. Εποξειδικά δάπεδα για την ηλεκτρονική βιομηχανία. Χρησιμοποιούνται για την προστασία των μετασχηματιστών, πυκνωτών, Καλωδιακών μερών, ηλεκτρονικών πλακετών κλπ.

Β. ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

  1. Πολυουρεθανικά δάπεδα για την αυτοκινητοβιομηχανία και την βιομηχανική παραγωγή.
  2. Πολυουρεθανικά δάπεδα για την ηλεκτρονική βιομηχανία. Χρησιμοποιούνται για την προστασία των μετασχηματιστών, πυκνωτών, Καλωδιακών μερών, ηλεκτρονικών πλακετών κλπ. Πολυουρεθανικά βερνίκια που χρησιμοποιούνται για την ενθυλάκωση πηνίου.
  3. Λεπτή στρώση επικάλυψης δαπέδου σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες σκυροδέματος όπου γίνονται βαρέου τύπου εργασίες.