Με την υποστήριξη της monotiki – ΣΤΕΛΙΟΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΕΒΕ και τα υλικά του κορυφαίου Ομίλου στην Ευρώπη KNAUF παρουσιάστηκε το πώς γίνεται το σπίτι σας όμορφο,λειτουργικό και φιλικό στο περιβάλλον σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) έχοντας δίπλα σας το σωστό συνεργάτη στην μελέτη για την επίλυση των λεπτομερειών και τη σωστή επιλογή του συστήματος δόμησης.

Η εταιρία monotiki – ΣΤΕΛΙΟΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΕΒΕ στα πλαίσια της ενημέρωσης των ιδιωτών, Μηχανικών, Ενεργειακών Επιθεωρητών, Τεχνικών Εταιριών και Δημοσίων Υπηρεσιών για τις εξελίξεις στα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, συστημάτων θερμομόνωσης, υγρομόνωσης και ανακαίνισης κατοικιών άρχισε έναν κύκλο σεμιναρίων με ζωντανές παρουσιάσεις.

Τα ανωτέρω παρουσιάστηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας που βρίσκονται στην Καρδίτσα, Λάρισα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παρουσιάστη καν τα συστήματα της εταιρίας KNAUF, η οποία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της εταιρίας μας, τόσο για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης από το στέλεχος της KNAUF τον κύριο Σακαβό Αχιλλέα όσο και της εσωτερικής θερμομόνωσης από τον κύριο Σαμαρά Βασίλη υπεύθυνο του υποκαταστήματος μας στην Λάρισα, καθώς επίσης το πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’οίκον από την κυρία Βλάχου Εβίτα και τέλος τα συστήματα που αφορούν τα πράσινα δώματα και συστήματα ψυχρών υλικών από τον κύριο Βλάχο Στέλιο.

Ακόμη έγινε αναφορά σε θέματα ανάπτυξης αγοράς και στην προοπτική νέων ευκαιριών που θα εμφανιστούν στο χώρο της οικοδομικής δραστηριότητας κάτι που σχολιάστηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους. Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη και το ενδιαφέρον ακόμα μεγαλύτερο. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε εκτός από τις ήδη προκαθορισμένες ημερομηνίες 3 Μάιου και 2 Ιουνίου να διοργανωθούν και άλλα σεμινάρια προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. (υλικό δημοσίευσης εφημερίδας Νεος Αγών Παρασκευή 8 Απριλίου 2011)

Σεμινάρια
Σεμινάρια
Σεμινάρια
Σεμινάρια