Η ανάγκη για διαφορετική διαχείριση της ενέργειας, η επιδείνωση των περιβαλλοντικών συνθηκών στα αστικά κέντρα καθώς και η ραγδαία αύξηση της τιμής του πετρελαίου, καθιστούν όλο και περισσότερο επίκαιρη την αναζήτηση αλλαγών στην τεχνολογία δόμησης με ενεργειακά αποδοτικά οικολογικά δομικά υλικά.
Η εταιρία monotiki – ΣΤΕΛΙΟΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΕΒΕ στα πλαίσια της ενημέρωσης τόσο των Ιδιωτών, Μηχανικών, Ενεργειακών Επιθεωρητών, Τεχνικών Εταιριών και Δημοσίων Υπηρεσιών για τις εξελίξεις στα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, συστημάτων θερμομόνωσης, υγρομόνωσης και ανακαίνισης κατοικιών σε συνεργασία με τα υλικά του κορυφαίου Ομίλου στην Ευρώπη KNAUF συνεχιζει τον κύκλο σεμιναρίων με ζωντανές παρουσιάσεις στις εγκαταστάσεις της εταιρίας που βρίσκονται στην Καρδίτσα, Λάρισα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) έχοντας δίπλα σας το σωστό συνεργάτη στην μελέτη για την επίλυση των λεπτομερειών και τη σωστή επιλογή του συστήματος δόμησης παρουσιάστηκε το πώς γίνεται το σπίτι σας όμορφο, λειτουργικό και φιλικό στο περιβάλλον καθώς επίσης και λιγότερο ενεργοβόρο πληρώνοντας το μικρότερο δυνατό κόστος για θέρμανση και ψύξη.

Επιπλέον, έγινε εκτενής παρουσίαση των συστήματα της εταιρίας KNAUF, η οποία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της εταιρίας μας, τόσο για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης από το στέλεχος της KNAUF τον κύριο Σακαβό Αχιλλέα όσο και της εσωτερικής θερμομόνωσης από τον κύριο Σαμαρά Βασίλη υπεύθυνο του υποκαταστήματος μας στην Λάρισα, καθώς επίσης το πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ οίκων από την κυρία Βλάχου Εβίτα και τέλος τα συ- στήματα που αφορούν τα πράσινα δώματα και συστήματα ψυχρών υλικών από τον κύριο Βλάχο Στέλιο. Για ακόμη μια φορά η αναφορά σε θέματα ανάπτυξης αγοράς και η προοπτική νέων ευκαιριών που θα εμφανιστούν στο χώρο της οικοδομικής δραστηριότητας σχολιάστηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους.

Το επόμενο προκαθορισμένο σεμινάριο είναι στις 2 Ιουνίου. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης θα διοργανωθούν κι άλλα σεμινάρια .

Σεμινάρια Λάρισα 07/05/2011
Σεμινάρια Λάρισα 07/05/2011
Σεμινάρια Λάρισα 07/05/2011

 

Συμμετέχοντες